hits counter
Klimaat Handelsonderneming Westphal
Wie of wat is BAUFA.

Baufa is reeds in 1911 gestart als metaalverwerkend bedrijf in Menden in het Sauerland.
Van daaruit wordt heden nog dagelijks naar vele landen geëxporteerd. Sinds 1962 is men begonnen met het maken van radiatoren in allerlei uitvoeringen.
Door de ervaring in de loop der jaren heeft men als leverancier van ledenradiatoren en design plaatradiatoren een goede reputatie opgebouwd, die zich kenmerkt door kwaliteit en degelijkheid.
Er zijn in totaal 21 designprijzen uitgereikt, waarmee gezegd kan worden dat verwarmingselementen niet alleen functioneel zijn.
In het bijzonder heeft men altijd de veiligheid en de hygiëne hoog in het vaandel gehouden, zodat zowel in ziekenhuizen als ook in de zorg en bejaardentehuizen veel Baufa is toegepast.
De productietechniek is in de loop der jaren aangepast aan de eisen van deze tijd met als recent hoogtepunt een compleet nieuwe, volledig automatische poedercoat installatie.
Alleen al door een hoogwaardig product te blijven maken, heeft men bewezen dat er nog steeds een vraag naar Baufa is in de markt.
Als een van de weinig overgebleven producenten van leden- en raamradiatoren heeft men vooral in moederland Duitsland een groot marktaandeel.
Men is tevens nog in staat af te wijken van de standaard en kunnen er speciale op maat gemaakte producten geleverd worden naar wens van de klant.
 


Verzamel

© 2015